Панорамни снимки/ Street View 360 и виртуални разходки

logo

Панорамни снимки/ Street View 360 за уникална бизнес презентация

Искате ли вашият бизнес да е на няколко клика разстояние от вашите клиенти? Поканете ги виртуално в своя офис, магазин, ресторант, имот за продажба или наем, фабрика, цех или хотел чрез виртуална разходка посредством уникалната услуга Google Street View към Google Maps. За целта е необходимо да се обърнете към акредитиран фотограф – партньор на Гугъл, който ще заснеме вашия бизнес, съобразен с вашите изисквания за постигане на автентична 360-градусова фотография.

В дигиталното време, в което живеем, виртуалните разходки са най-естественият и бърз път към сърцето на потребителите. Google държи на качеството и си партнира само с най-добрите професионалисти, ето защо продуктът 360-градусова фотография в Google Maps, който получавате, е ненадминат по бързина и сила на въздействието. Не е нужно разглеждането на десетки снимки, пейзажи и страници с информация, не разполагаме с толкова много време да търсим и преценяваме от какво се нуждаем за нашата реклама. Ефектът от една виртуална разходка се равнява на този от 1000 фотографии, ето защо това е възможно най-добрата инвестиция в бизнеса си, която можете да направите. Правите я веднъж, а остава завинаги, за разлика от платените реклами, които се налага да подновявате постоянно и да отделяте допълнителен бюджет за тях всеки път.

360-градусовата фотография е изгодна в дългосрочен план

Статистиката показва, че виртуалните разходки задържат клиентите ви от 5 до 10 пъти по-дълго на вашия сайт. Нещо повече, бизнес, който представя себе си по този начин, изпъква сред останалите и е предпочитан от най-активната част от потребителите – вашите бъдещи клиенти. 360-градусовото заснемане е значително по-ангажиращо вниманието в сравнение с друго визуално съдържание. То кара посетителите да останат на сайта ви много по-дълго, насърчава социалното споделяне и ви дава предимство пред вашата конкуренция. С него има много по-голям шанс да бъдете запомнени и избрани, а нали това е целта всъщност? Проучванията показват, че 360-градусовите снимки значително повече въздействат на потребителите и това се дължи на интерактивността. Независимо дали става въпрос за позволяване на хората да изследват отдалечено местоположение, създаване на виртуална изложба, поставяне на обучение във визуален контекст или създаване на 360-градусова фотография, няма нищо толкова ангажиращо и запомнящо се, колкото добрите панорамни снимки.

Снимането на сцени в 360-градусова панорама е специализирано дело. Резултатите са уникално завладяващи, но планирането е важно както за фотографа, така и за окончателното разгръщане на проекта.

Ако имате някакви въпроси или искате да обсъдите идеи за проекти, моля свържете се по имейл или ми се обадете директно за допълнителна информация.

Мнения от клиенти, оставени в Гугъл за професионален фотограф Krasy Ivanov Photography можете да прочетете тук!

За цена за наемане на фотограф за заснемане на 360 градуса панорамни снимки и създаване на виртуални разходки за Google Street View, безплатното им публикуване в Google Maps и получаване на индивидуална оферта можете да се свържете с мен на посочените контакти.

Последвайте ме в социалките ↓

facebookinstagrampinterestyoutubelinkedin

Krasy Ivanov Photography 2022

Всички права запазени ©