Фотограф на абитуриентски и абсолвентски бал Варна

Професионален фотограф за Вашия абитуриентски или абсолвентски бал

Подготовката за абитуриентския бал започва месеци, дори година преди празника, който бележи завършването на средното образование. При организацията внимателно се избират официални дрехи, обувки, прическа, аксесоари, грим (за младите дами), подходящ ресторант, оригинални етикети за напитките и т.н. След цялата тази трескава подготовка за своя бляскав вид младите звезди на бала заслужават да запазят красив и траен спомен с помощта на качествени снимки от събитието. Допълнително може да бъде заснет филм и/или изработен луксозен фотоалбум. Абитуриентският фотограф с опит ще отрази без пропуск вълненията, емоционалните моменти с роднините, признанието към класния ръководител, забавните физиономии и закачки със съучениците и гордостта на добре изглеждащия кавалер/ дама в този наситен с емоции ден. И най-важното – професионалното заснемане ще допълни концепцията за една запомняща се абитуриентска или абсолвентска фотосесия на избрана от празнуващите младежи място, снимките от която ще му носят самочувствие в бъдеще.

Добрите професионални фотографи е хубаво да бъдат уговорени за желаната дата предварително, за да не се налага задачата за заснемането на тези важни за вас моменти да бъде поверена на аматьор. Предварителната среща за уточняване на детайли преди поемането на ангажимента ще ви даде увереност, че сте избрали правилния човек. Представянето на портфолио и заснемането на изпращане на класа са други възможни услуги, които да опитате преди вземане на финално решение за вашия професионален фотограф за абитуриентски или абсолвентски бал. Всички ние сме преминали през незабравимите училищни години и бурното празненство, което бележи края на този период. След него идват нови възможности, нови отговорности и нови хоризонти. Позволете ми да ви заснема такива, каквито сте, в най-веселите си празнични моменти, заедно с любимия клас и цялото ви семейство. Специалният ден ще остане такъв и след години с носталгия ще се наслаждавате на красивите кадри заедно с деца, внуци и правнуци.

Фотосесия за абитуриентски или абсолвентски бал можете да подарите и под формата на ваучер.

Търсите професионален фотограф за абитуриентски или абсолвентски бал в град Варна и региона на цени с най-добро съотношение цена/качество? На ваше разположение съм за запитвания и предварителна уговорка.

Мнения от клиенти, оставени в Гугъл за професионален фотограф Krasy Ivanov Photography можете да прочетететук!

Цена за наемане на фотограф за абитуриентски или абсолвентски бал можете да видите в раздел цени!

Последвайте ме в социалките ↓

facebookinstagrampinterestyoutubelinkedin

Krasy Ivanov Photography 2022

Всички права запазени ©