Фотограф на индивидуални фотосесии

Индивидуалната фотосесия е преживяване, което всеки трябва да си подари поне веднъж в живота.

Това е Вашата фотосесия! Но преди това...

Консултация преди снимките, лице в лице или по телефона, ще ми помогне да разбера какъв тип фотография търсите. Ще обсъдим какви идеи имате и ще ги надградим заедно. Можете да предвидите смяна на тоалета или аз мога да ви посъветвам какво да облечете или донесете за стила на портретите, който търсите. В зависимост от това колко хора участват, нормалната сесия ще продължи приблизително един час. Практиката ми показва, че правенето на снимки не е най-естественото нещо за повечето хора, но се надявам, че от момента, в който пристигнете в студиото, ще се чувствате добре дошли и “като у дома”.

Индивидуалните фотосесии са вашият шанс да покажете ВАШИЯ личен стил! Донесете си дрехи, ако искате да изпробвате два-три напълно различни аутфита. Бихте могли да изберете както небрежен, така и по-бляскав/ официален вид. За бизнес портрети се уверете, че косата ви е чиста и добре оформена, за дамите – лек грим и дискретна прическа. Костюмите и ризи/блузи трябва да са без гънки за максимално професионален външен вид. Ако си падате по-модерни и искате да демонстрирате екстравагантност, вземете любимите си бижута, татуировки или друга уникална част от вашия стил. Най-важното е да се отпуснете и да се наслаждавате на момента и да се забавлявате.  Също така можем да включим любимите ви хобита или интереси при заснемане на индивидуални фотосесии. Свирите ли на инструмент? Карате скейтборд? Имате танцов костюм? Вземете ги и аз ще ви “хвана в действие”!

Отпуснете се – и оставете другото на мен

Докато се подготвяте за вашата индивидуална сесия, не забравяйте, че не очаквам да бъдете супер модел. През цялото време работя с нормални хора от различни професии, възрасти, краища на страната и предпочитания. Обикновено отнема известно време да се подготвите визуално, а щом започнем, съвсем скоро ще се почувствате спокойни и просто ще бъдете себе си. Бъдете сигурни, че ще ви държа в движение и заети, ще ви давам насоки как да застанете така, че фотографията да ви “запечата” в най-добра светлина.

Дали в професионално фотографско студио, сред полетата от лавандула, рапица или макове, на фона на есенните листа, в прегръдката на красивата бяла зима или на любимия плаж до морето, индивидуалната фотосесия е лично преживяване, което ще запомните. А снимките можете да използвате по свое усмотрение, но едно е сигурно – направени от мен ще бъдат с най-добро качество и внимание към всеки детайл.

Ако имате някакви въпроси или искате да обсъдите идеите си с мен, моля свържете се по имейл или ми се обадете директно за допълнителна информация.

Фотосесията е възможно да бъде подарена под формата на красив ваучер.

Търсите оферта от най-добрия фотограф за фотосесия и желаете да направите запитване или резервация? Очаквам ви тук, въвФейсбук илиИнстаграм.

Мнения от клиенти, оставени в Гугъл за професионален фотограф Krasy Ivanov Photography можете да прочетететук!

Цена за наемане на фотограф за заснемане на индивидуални портретни фотосесии можете да видите в раздел цени!

Последвайте ме в социалките ↓

facebookinstagrampinterestyoutubelinkedin

Krasy Ivanov Photography 2022

Всички права запазени ©