Фотограф на имоти

Професионално фотозаснемане на интериор и екстериор – защо е важно за Вас

Фотозаснемането на интериорен дизайн (вътрешно обзавеждане) и екстериорен дизайн (архитектура) е необходимо за успеха на сделките при фирми и частни лица, занимаващи се с имоти за продажба или под наем, както и предлагащи настаняване в къщи за гости, хотели, апартаменти, спа комплекси. Проучванията показват, че клиентите правят много повече онлайн резервации от сайтове с качествена интериорна и екстериорна фотография, докато такива с лоши или липсващи снимки по-трудно печелят доверие. Други бизнеси, които се обръщат към услугите на интериорен/екстериорен фотограф, са медицински центрове, клиники, болници, производствени помещения, зъболекарски и други специализирани кабинети, адвокатски и нотариални кантори, фитнес центрове, ресторанти, барове, дискотеки, сладкарници, кафенета и друг тип заведения, фризьорски салони, офис услуги, шоуруми, новостроящи се бизнес/промишлени/жилищни сгради, комплекси, галерии, магазини за мебели, обзавеждане, оборудване, осветление и други.

Фотосесиите от тази категория често се заснемат с цел използване на кадрите за рекламни билбордове, плакати, брошури, каталози, страници от специализирани сайтове. Живеем във времена, когато погледът ни преминава през цветните образи в ежедневието за части от секундата. Ето защо от изключителна важност за успешния бизнес е създаването на качествени фотографии, които привличат интерес за по-дълго време и отразяват всички важни страни и детайли на заснетите обекти. 

Какво може да направи професионалният фотограф за Вас

Професионалният фотограф притежава уменията и опита, които му позволяват да подбере елементите за перфектния кадър. Те придават усещане за класа, уют, привлекателност и атрактивност на представения имот. Това провокира желанието на потенциалния клиент да използва услуга, да направи резервация, да посети обект, да потърси повече информация за имота. Архитектурното заснемане на седалището на фирми често е водещата рекламна визия на началната интернет страница на много бизнеси. Същият подход се прилага и по повод на фирмени юбилеи и годишнини, както и може да се организира професионално фотографско заснемане на откриването на нови обекти.

За целите на заснемането на екстериор/интериор е задължително условие професионалният фотограф да притежава разнообразие от обективи за максимална естественост на обектите и обхващане в цялост дори и на по-тесни помещения. Той най-добре ще подбере какво да влезе в кадър и ще посочи какво е излишно, кои са най-подходящите гледни точки за заснемане, коя част на деня да предпочете за снимките и какво осветление да използва.

Нека оставя снимките да илюстрират по най-добрия начин всички тези твърдения. Запознайте се с част от моите доволни клиенти, които вече се възползваха от фотография на имоти и професионално фотографско заснемане.

Желаете и Вашият имот да бъде заснет толкова добре? Ще ме откриете на една ръка разстояние – вижте контактите!

Мнения от клиенти, оставени в Гугъл за професионален фотограф Krasy Ivanov Photography можете да прочетететук!

Цена за наемане на професионален фотограф за архитектурно интериорно и екстериорно заснемане на имот, апартамент, офис, хотел или заведение можете да видите в раздел цени!

Последвайте ме в социалките ↓

facebookinstagrampinterestyoutubelinkedin

Krasy Ivanov Photography 2022

Всички права запазени ©