Сватбен фотограф

Покрай всички други вълнения, възникнали в организирането на мечтаното събитие, има един много важен въпрос: кой е най-добрият сватбен фотограф за вас? Държите ли на доказано име, човек с опит в бранша, с висококачествена техника и око за детайлите? Търсите ли “вашия” фотограф, който с индивидуален подход по най-добрият начин да усети емоциите ви, да пресъздаде и запечата завинаги във фотографии всички важни моменти с любимия/любимата и гостите ви и да ви подари вълнуващи спомени под формата на снимки? Ако сте отговорили на тези въпроси с “да”, значи сте на правилното място!

Защо да си направите предсватбена/годежна фотосесия/ Love story session

Предсватбената фотосесия е чудесна възможност да се опознаем с вас, бъдещите младоженци, да ми разкажете вашата любовна история, да изградим доверие помежду си, за да се чувствате спокойни и да се отпуснете пред обектива ми, като бъдете себе си в самия сватбен ден. Можем да изберем заедно място, което свързвате с важни емоционални моменти за вас като двойка и аз с радост ще направя снимките там. Ако нямате такова, аз ще ви предложа варианти за романтични места за фотосесия. 

Помислете за всичко, което обичате и двамата, като общи занимания, хобита, донесете предмети със сантиментална стойност. Бъдете скромни или дръзки според стила си, споделете с мен вашата визия за романтичен сетинг, за да го пресъздадем по време на фотосесията. Ще получите уникални снимки, които ще добавите към сватбените си спомени. Предсватбените снимки могат да бъдат използвани в сватбената покана или като слайдшоу в самия сватбен ден. Предсватбена/годежна фотосесия може да се подари под формата на ваучер.

Защо да изберете професионален сватбен фотограф за Вашата сватба

Професионалният сватбен фотограф ще отрази в снимки най-автентично сватбените ви моменти, ще създаде и ще запечата вашия празник за цял живот, като се съобрази с вашите изисквания или предложи свои идеи.

Едни от най-интересните и красиви събития за заснемане са сватбите. След предложението за брак започва трепетното организиране на всички етапи от празничния ден – вземане на кума, подкупване на булката, ритуал в църква и/или гражданска церемония в ритуална зала с размяна на пръстени, пръскане на бонбонени кошнички от кумата, фотосесия на любимо на младоженците място, захранване на младоженците от свекървата в ресторанта, десетки приканвания „Горчиво“ от сватбения DJ и приятелите, знакови танци на булката с баща ѝ и на младоженеца с майка му, вихрене на дансинга в дискотеката след ресторанта. Подготовката включва търсене на булчинска рокля, костюм, подходящи аксесоари (които могат да бъдат взети под наем), запазване на час за професионален грим и прическа в сватбения ден, поръчване на торта, букет, водещ на събитието, фотограф и видеооператор, оркестър…

Да не забравим, че преди сватбения ден може да се заснеме самото предложение за брак, моминско или ергенско парти.

Искаш да бъдеш принцесата на вечерта и да изживееш най-щурото моминско парти? Заедно с твоите приятелки ще изберем най-подходящата за теб фотосесия за моминско парти. С оригинални аксесоари и стил, до морето или на брега на реката, под звездите или в мистична гора, почувствай се най-специалната бъдеща булка! Фотосесия за моминско или ергенско парти може да бъде подарена под формата на ваучер.

Не подценявайте избора на професионален сватбен фотограф

Моментът с търсенето на фотограф е не по-малко важен от самото събитие, за да ви останат скъпи спомени от него, които да споделите с идните поколения. Сватбеният фотограф знае във всеки един етап от големия ден от какъв ъгъл и с какви настройки на фотоапарата да работи. Той не пропуска моменти, което често се случва на роднини на младоженците или на друг любител, на когото е поверена фотографската мисия.  По време на сватбеното тържество няма място за проба-грешка, защото това не е генерална репетиция и палитрата от емоции е неповторима. Професионалистът знае как да заснеме всеки един детайл, който ще остане в архивния албум, и да улови тези моменти, които ще разпечатате и поставите на нощното шкафче в рамка. Снимките на професионалния фотограф не са пълни само с позиращи гости на сватбата, а пресъздават реални преживявания и уникални емоции, които развълнуваните младоженци и техните близки впоследствие ще забравят в този наситен с тържествени моменти и преживявания ден. Сватбеният албум лесно ще припомни и ще навакса пропуснати случки и взаимодействия между участниците в събитието.

Заснемането на сватбата ви от професионален фотограф е гласуване на доверие на човек, който умее да ви предразположи, когато е необходимо, и да превърне увековечаването на сватбения ден в забавление за вас и вашите близки. Около Варна има богат избор от интересни места край морето както за красива сватбена фотосесия, така и за провеждане на самата церемония. Определени заведения дават възможност за организиране на морска сватба край самия бряг. Сватбеният ден е най-важното събитие в живота на човек и всеки желае да има най-прекрасните снимки за спомен. Доверете се на добър сватбен фотограф, за да разглеждате с приятна носталгия и позитивни емоции сватбения фотоалбум дори и години след събитието.

Някои по-известни сватбени агенции във Варна за организиране на сватбеното празненство са: Пертито, Елемент, Eventbg, Престиж, VS Decor, Бижу, Флореста, Наталина, Art Deco, Waterlily, Stilezza Weddings & Events и др.

Някои по-известни места за празнуване на сватба на закрито или открито в и около Варна са: Вила Буров, Хоризонт двореца Евксиноград, БМ Градина, Black Sea Rama, вила Чинка, Комплекс Трите Воденици – с. Долище, механа Никова Къща, хотел Терма Палас – с. Кранево, хотел Sunny Castle – с. Кранево, Глория Мар – Несебър, БМ Залива – Варна, хотел Созополис, Villa Kaliakra, хотел Свети Спас, хотел Sunrise Golden Sands, хотел Долче Вита – Златни Пясъци, Topola Skies Resort, Thracian cliffs, различни хотели в Балчик, замък Равадиново, хотели край язовир Цонево, хотел Madara Golden Sands, хотел Вентура, Бриз 2, семеен хотел Изгревът – село Аспарухово.

Популярност набира и професионалното заснемане на рубинена, златна, сребърна или друг вид сватба в зависимост от годишнината от събитието. Подарете на скъпи за вас хора или организирайте за вас фотозаснемане на празника – със сигурност това ще бъде прекрасен мил жест към тях, който ще бъде оценен.

Искате да запазете сватбените си спомени за поколенията? Изберете вариант за отпечатване на луксозна фотокнига. Чрез правилна подредба на сватбените снимки вашата история ще бъде разказана по един по-различен начин. Сватбената фотокнига дава възможност бързо и лесно да покажете на роднини и приятели най-хубавите моменти от вашата сватбена приказка. Класическите албуми никога не остаряват и създават усещане за топлина и уют. Създават повод за семейни сбирки с деца и внуци.

Мъдър цитат за брака: „Човек не се жени за някого само защото е лудо влюбен в него. Бракът е съдружие. Избираш партньор, с когото ще играеш успешно всяка игра, която предлага животът.“ Силвия Кристъл.

Времето лети бързо и наближава заветната дата? Потърсете ме, за да обсъдим заедно как си представяте Вашата сватбена фотосесия с професионален сватбен фотограф и други детайли относно събитието.

Защо да си направите следсватбена фотосесия

Сватбеният ден е отминал и всички емоции и вълнения са вече зад гърба ви. Следсватбената фотосесия дава възможност да се върнете към емоциите, вълнението и изживяването от сватбения ден. Не си го спестявайте! Това е прекрасен повод да облечете сватбената си рокля още веднъж и да изживеете отново най-важния ден в живота си. При това без цялото напрежение и стреса на сватбения ден, което ще ви позволи да се насладите на момента максимално. Насреща съм, ако имате или искате да реализираме някоя щура идея, с която да превърнете следсватбената си фотосесия в забавна игра. Подарете си едно невероятно приключение, споменът от което ще ви остане за цял живот. Времето за сватбена фотосесия често не стига да се реализират всички идеи на двойката и сватбения фотограф. Следсватбената сесия е добър избор, ако искате да имате неповторими сватбени снимки, направени без бързане и с внимание към всички детайли. Позволете си един различен, специален ден, в който да засвидетелствате любовта си за пореден път. Вариант е този ден да бъде и честването на ваша годишнина от сватбата! Следсватбената сесия е много по-гъвкава по отношение на избора на мястото (в нетрадиционна обстановка, далеч от избрания ресторант и дори в чужбина), време (изгрев, залез), продължителност. Лесно можете да я отложите, в случай че времето се развали, което няма как да се случи на сватбения ви ден. Ако имате домашен любимец, той също може да бъде включен в снимките. На този ден бихте могли да изпробвате някоя напълно нова визия. Малко екстравагантност, която не бихте си позволили по време на официалното тържество. А дори и да изцапате роклята, това вече няма да е фатално за празничното ви настроение. Изберете най-хубавия начин да изживеете своя звезден миг отново, като го превърнете в красива фотосесия, защото споменът с времето избледнява, но снимките остават да напомнят за този момент цял живот.

Следсватбена фотосесия може да се подари под формата на ваучер.

Мнения от клиенти, оставени в Гугъл за професионален фотограф Krasy Ivanov Photography можете да прочетете тук!

Цена за наемане на сватбен фотограф от Варна можете да видите в раздел цени!

Последвайте ме в социалките ↓

facebookinstagrampinterestyoutubelinkedin

Krasy Ivanov Photography 2022

Всички права запазени ©