fbpx
Select Page

Честито и Горчиво!

Сватбен Фотограф

Снимки Краси Иванов

Побързайте! Офертата важи още само

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

2В1

Професионални снимки на сватбения ден

Сертифициран Фотограф

Кой е най-добрият сватбен фотограф за Вас? Този, който ще отрази най автентично сватбените ви моменти, който ще съхрани в снимки най-вълнуващите спомени, ще се съобрази с вашите изисквания и ще запечата най-важното от вашия празник за цял живот.

Подготовката

След предложението за брак започва трепетна подготовка в очакване на всички етапи от празничния ден – взимане на кума, подкупване на булката, ритуал в църква и/или гражданска церемония в ритуална зала с размяна на пръстени, пръскане на бонбонени кошнички от кумата, фотосесия със специално режисирани снимки на любимо от новобрачната двойка място, захранване на младоженците от свекървата в ресторанта, десетките приканвания „Горчиво“ от приятелите, знаковите танци на булката с баща ѝ и на младоженеца с майка му, вихрене на дансинга в дискотеката след ресторанта…

Сватбеният ден

Професионалният фотограф знае във всеки един етап от сватбения ден от какъв ъгъл и с какви настройки на фотоапарата да работи. Той не пропуска моменти, което често се случва на роднини на младоженците, на които е поверена фотографската мисия. По време на сватбеното тържество няма място за проба-грешка, защото това не е генерална репетиция и палитрата от емоции е неповторима. Професионалистът знае как да заснеме всеки един детайл, който да остане в архивния албум. Снимките на професионалния фотограф не са пълни с позиращи гости на сватбата, а пресъздават реални преживявания и уникални емоции, които развълнуваните младоженци и техните най-близки няма как да забележат в този наситен с тържествени моменти и преживявания ден.

Времето Дойде

За семейно Щастие

Истински Фотограф. Запазени Спомени

Какво предлагам

Предимства

\

Качество

\

Прецизност

\

Сигурност

\

Достъпност

\

Спокойствие

оставете се в мои ръце

Важен ден.
Качествени снимки.

Какво казват другите

мнения на клиенти

Краси има вроден талант за фотография и е много запален по това. С него е много забавно. Предразполага дори и много сковани, срамежливи или стрхливи от камера хора да се отпуснат и ги представя в най-добрата им светлина. Благодарим ти за това прекрасно изживяване!

Десислава Янакиева

Страхотен фотограф и човек! Имахме уникална сватбена фотосесия – изключително непринудена, забавна и със страхотни идеи за улавяне на скъпите ни моменти. Благодарение на Краси нашите прекрасни спомени са запечатани в уникални кадри!

Velina Kerekovska

Едно от най-важните неща при фотографията е да работиш с желание и настроение, да караш хората да се отпуснат и държат естествено пред обектива. Краси прави това с лекота, приема и предлага идеи и поради тази причина финалният резултат е страхотен. Препоръчвам!

Александър Александров

Най-добрият фотограф, който познавам! Винаги зареден с позитивна енергия и уникални идеи. Да се работи с него е цяло удоволствие. Съобразява се с нашите желания като същевременно предлага много идеи според ситуацията. Отнася се професионално към работата си и се получават невероятни резултати. Снимките са превъзходни! Винаги готов да улови перфектния момент! Препоръчвам го с две ръце!

Моника Ганева

Благодарим за чудесното отношение и професионализъм.
Снимките ни са страхотни.
За това което получихме,платихме неприлично малко. Получихме снимките си на същия ден след сватбата, нещо което никой друг не ни предложи!

Galina Borisova

Ценови Предложения

-30% НА ВСИЧКИ ЦЕНОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Ценовите предложения са валидни за ограничен период от време

*Всеки допълнителен час се заплаща по 90 лв

Допълнително Предложение

Втори фотограф към Голям Пакет – 700 лв. (в рамките на 10 часа). Ще получите различна гледна точка и повече уловени моменти. Бройката на кадрите, които ще имате допълнително към първия фотограф е 800 – 1000.

Свържете се сега

Имате допълнителни въпроси? Изпратете запитване!

7 + 13 =

или