fbpx
Select Page

Сватбена фотография

 

Кой е най-добрият сватбен фотограф за вас? Този, който ще отрази най автентично сватбените ви моменти, който ще съхрани в снимки най-вълнуващите спомени, ще се съобрази с вашите изисквания и ще запечата най-важното от вашия празник за цял живот.

След предложението за брак започва трепетна подготовка в очакване на всички етапи от празничния ден – взимане на кума, подкупване на булката, ритуал в църква и/или гражданска церемония в ритуална зала с размяна на пръстени, пръскане на бонбонени кошнички от кумата, фотосесия със специално режисирани снимки на любимо от новобрачната двойка място, захранване на младоженците от свекървата в ресторанта, десетките приканвания „Горчиво“ от приятелите, знаковите танци на булката с баща ѝ и на младоженеца с майка му, вихрене на дансинга в дискотеката след ресторанта…

Професионалният фотограф знае във всеки един етап от сватбения ден от какъв ъгъл и с какви настройки на фотоапарата да работи. Той не пропуска моменти, което често се случва на роднини на младоженците, на които е поверена фотографската мисия. По време на сватбеното тържество няма място за проба-грешка, защото това не е генерална репетиция и палитрата от емоции е неповторима. Професионалистът знае как да заснеме всеки един детайл, който да остане в архивния албум. Снимките на професионалния фотограф не са пълни с позиращи гости на сватбата, а пресъздават реални преживявания и уникални емоции, които развълнуваните младоженци и техните най-близки няма как да забележат в този наситен с тържествени моменти и преживявания ден.

Заснемането на сватбата ви от професионален фотограф е гласуване на доверие на човек, който умее да ви предразположи когато е необходимо и да превърне увековечаването на този важен в живота ви ден в забавление за вас и вашите близки. Снимките от сватбата ви ще бъдат прекрасен повод за семейни сбирки с деца и внуци.

Обадете се за резервация сега!

Повече за сватбената фотография можете да видите в Уикипедия тук.

Call Now Button