fbpx
Select Page

Професионални и лични събития.

 

Бизнесът изобилства от събития, които са част от културата на една компания – фирмени партита, обучения, тиймбилдинги, чествания на годишнини, конференции и други. Снимките от тези събития са един от най-добрите инструменти за реклама, затова е от значение да бъдат направени от професионален фотограф. Водещите бизнеси в България инвестират в подобни събития и в професионалното им фотозаснемане, като не пропускат впоследствие да ги публикуват в интернет страницата си и в социалните мрежи. Публикуването на кадри от важни корпоративни мероприятия дава възможност на фирмата да популяризира своята дейност и да привлече в своя екип успешни професионалисти с отлична квалификация и същевременно повишава мотивацията и екипността на настоящите служители.

Друг тип събития, подходящи за заснемане от професионален фотограф, са откриването на изложби, концерти, фестивали за кино, театър и музика, всякакъв друг тип културни мероприятия, семинари, форуми, презентации с информационна и агитационна цел, предизборни кампании на политици и представители на местната власт. Личният юбилей, пенсионирането, посрещането или изпращането на важен член на фирма също заслужават запазването на скъп фотоспомен от подобна значима житейска промяна. Поръчването на професионално фотозаснемане за такива събития показва уважение и признание на постиженията на човека, за когото са предназначени.

Професионалният фотограф няма да попречи на провеждането на събитието и ще осигури качествени снимки за спомен в личния албум, които да  бъдат повод за лично удовлетворение и гордост. Служебните фотосесии сплотяват екипите и често служат за реклама на професионалното мероприятие.

Желаете да направите запитване или резервация? Обадете се сега!

Call Now Button