fbpx
Select Page

360 градусово фотозаснемане за бизнеса

Искате ли вашият бизнес да е на няколко клика разстояние от вашите клиенти? Поканете ги виртуално в своя офис, магазин, ресторант, имот за продажба или наем, фабрика, цех или хотел чрез виртуална разходка посредством уникалната услуга Google Street View към Google Maps. За целта е необходимо да се обърнете към акредитиран фотограф – партньор на Гугъл, който ще заснеме вашия бизнес с професионална техника по най-подходящия начин, съобразен с вашите изисквания за постигане на автентична 360-градусова фотография.

В дигиталното време, в което живеем, виртуалните разходки са най-естествения и бърз път към сърцето на потребителите. Google държи на качеството и си партнира само с най-добрите професионалисти, ето защо продуктът 360-градусова фотография в Google Maps, който получавате, е ненадминат по бързина и сила на въздействието. Не е нужно разглеждането на десетки снимки и страници с информация, не разполагаме с толкова много време да търсим и преценяваме от какво се нуждаем. Ефектът от една виртуална разходка се равнява на този от 1000 фотографии, ето защо е възможно най-добрата инвестиция в бизнеса, която можете да направите. Правите я веднъж, а остава завинаги, за разлика от платените реклами, които се налага да подновявате постоянно.

Статистиката показва, че виртуалните разходки задържат клиентите ви от 5 до 10 пъти по-дълго на вашия сайт. Нещо повече, бизнес, който представя себе си по този начин, изпъква сред останалите и е предпочитан от най-активната част от потребителите – вашите бъдещи клиенти.

Желаете да направите запитване за 360 градусови панорами и виртуална разходка? Обадете се сега!

Възвръщаемостта на инвестицията във виртуална разходка се оценява на по-малко от 4 седмици.

Обявите за недвижими имоти, хотели и къщи за гости имат 87% повече посещения.

Виртуалните разходки удвояват интереса към бизнес публикациите.

75% от потенциалните клиенти считат виртуалната разходка за решаващ фактор за покупка или използване на услуга.

Виртуалните разходки като част от обявите на хотели увеличават времето, което потребителите прекарват на сайта.

Call Now Button