Ревюта

arrow

Краси Иванов - професионален фотограф за гр. Варна и региона

5.0

★★★★★148 reviews
profile photo
Dennitsa Georgieva
★★★★★6 days ago

Изключителен професионалист!Предразположи и абитуриентката и гостите!Получиха се чудесни снимки!Доволни сме и препоръчвам!👍

profile photo
Obichai
★★★★★3 weeks ago

Много сме щастливи, че попаднахме на Краси! Изключително приветлив, внимателен и голям професионалист! Със сигурност ще работим с него отново!

profile photo
Гергана Тодоричкова
★★★★★4 months ago

Очаквахме с нетърпение снимките и бяхме сигурни, че ще се получат страхотни кадри. Всички, абсолютно вдички снимки са просто невероятни ( въпреки отказа на едно от децата да позира).Благодарим за доброто и приятелско отношение, за подхода и професионализма.Благодаря ти Краси, че беше част от нашата Коледна приказка.❤

profile photo
Manuela Nikolaeva
★★★★★5 months ago

Препоръчваме го с цялото ми семейство. Благодарение на него фотосесията беше за нас едно страхотно преживяване. Истински професионалист, с индивидуален подход и изпипва всички детайли за прекрасни снимки с перфектно качество.

profile photo
Денна Стоянова
★★★★★5 months ago

Творчески поглед, висок професионализъм, топло отношение, качествена и бърза работа! Получихме стилни снимки, уловили и предаващи запечатаните емоции! Горещо препоръчвам!

profile photo
Виолета Андреева
★★★★★6 months ago

Професионално и навреме свършена работа!Прекрасни снимки,идеално подреден декор и с усет към детайла!Горещо препоръчвам!

profile photo
Rumen Krivan
★★★★★8 months ago

Ако искате да запечатате знаменателно събитие, или семеен празник във вашият живот, не търсете най добрия специалист.Ще ви съпровожда професионалист,деликатен и интелигентен човек, който ще направи за вас незабравима фотосесия .Ако ви е необходима такава за малки и срамежливи деца,то може да се доверите на професионализма и таланта на Краси Иванов, да предразполага и да ги разкрепости, за да изкара най доброто от тях! Благодарим за професионализма,таланта и доброто отношение! Пожелаваме Ви, Краси Иванов,щастливи и доволни клиенти като нас!!! :))) Препоръчвам!!!

profile photo
Виктория Балева
★★★★★8 months ago

Денят беше неделя, времето - слънчево, а мястото - Църква "Света Петка" Варна. Фотограф Краси Иванов беше навреме там и улови всички незабравими моменти преди ритуала, по време на ритуала и след ритуала с нашите близки. Благодарим за спокойния и незабравим ден за нашето дете! 😊

profile photo
Tony Plamenov
★★★★★8 months ago

Истински професионалист. Правихме продуктова фото сесия и всичко е перфектно. Знае как да предразполага модела и да прави уникални кадри. През цялото време беше усмихнат. Много позитивен човек. Всеки, който се нуждае да му бъдат изпипани снимките - това е човека!

profile photo
Andrei Stoilow
★★★★★8 months ago

Реших да си направя шрофесионална фотосесия с фограф за целта избрах един от най добрите.Беше ми за първи път и бях доста притеснен незнаех какво да правя но той сам ме насочваше къде как какво но все пак позите трябваше да си ги измислям сам но следващия път ще бъде още по добре.Благодаря ти Краси Иванов!

profile photo
Diana Georgieva
★★★★★10 months ago

Страхотен фотограф, голям професионасикт и чудесен човек! Снимките ми са с високо качество, уловил е много ценни моменти без да се натрапва и беше постоянно усмихнат. Благодаря ти Краси!

profile photo
Darina Velcheva
★★★★★6 months ago

Истински професионалист! Препоръчвам! Благодаря ти, Краси! :-)

profile photo
Megi Kostadinova
★★★★★8 months ago

Професионалист,лъчезарен и позитивен човек .Бърза и лесна комуникация. Прекрасни и бързо изпратени снимки.Препоръчвам.

profile photo
Lubo Atanasov
★★★★★10 months ago

Истински професионалист ! Изпипва всичко до най-малкия детайл. Позитивен, лъчезарен и забавен човек.

profile photo
Svetoslav Dobrev
★★★★★a year ago

Днес беше Кръщенето на малкия който в на три годинки. Краси се справи фантастично. Има поглед към фотографията който рядко се среща в днешно време. Снимките бяха изпратени на същия ден и всички с които ги споделихме остнаха очаровани. Благодаря ти и ще се възползваме от услугите отново определено..

profile photo
Katerina Nedelcheva
★★★★★a year ago

Прекрасни снимки, направени с много внимание и любов! Супер приятна фотосесия, незабравими моменти запечатани в невероятни снимки! Прекрасно отношение и професионализъм Сърдечно, благодаря! ❤️

profile photo
Милена Вълчева
★★★★★a year ago

За втора поредна година Краси снима рождения ден на нашите деца. Той не просто снима, а улавя и запечатва щастливите моменти!

Последвайте ме в социалките ↓

facebookinstagrampinterestyoutubelinkedin

Krasy Ivanov Photography 2022

Всички права запазени ©